Dispositivos e acessórios
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
Preparação 25min
Total 3h 25min
40 sneetjes
Ingredientes
Galantine van kip
-
paprikamengeling (bv. rood, groen, geel) in stukken150 g
-
ontvelde kippenborst in stukken (3-4 cm)300 g
-
kippenpootjes, ontveld, met been (van ong. 500 g kippenpootjes), ontveld, ontbeend, in stukken300 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
1 tl zout, plus 1 tl gemengde kruidengroentezout huisgemaakt2 tl
-
water500 g
Dille-yoghurtsaus
-
verse dille enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
teentje knoflook1
-
volle yoghurt300 g
-
mayonaise50 g
-
zout2 snuifjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
4 g
Energia
140 kJ /
34 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Mangochutney
1h 20min
Profiteroles
2h
Levercake
1h 50min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nenhuma avaliação
Halloween broodjes
Nenhuma avaliação
Heerlijke herfstdressing
Nenhuma avaliação
Citrus lekkernij
50min
Turkse flatbreads
2h 10min
Vitello tonnato
13h
Detoxsapje met appel en peer
10min