Galantine van kip met dille-yoghurtsaus

Galantine van kip met dille-yoghurtsaus

4.0 1 avaliação
Preparação 25min
Total 3h 25min
40 sneetjes

Ingredientes

Galantine van kip
  • paprikamengeling (bv. rood, groen, geel) in stukken
    150 g
  • ontvelde kippenborst in stukken (3-4 cm)
    300 g
  • kippenpootjes, ontveld, met been (van ong. 500 g kippenpootjes), ontveld, ontbeend, in stukken
    300 g
  • gemalen zwarte peper
    1 snuifje
  • groentezout huisgemaakt
    2 tl
    1 tl zout, plus 1 tl gemengde kruiden
  • water
    500 g
Dille-yoghurtsaus
  • verse dille enkel de blaadjes
    10 - 15 takjes
  • teentje knoflook
    1
  • volle yoghurt
    300 g
  • mayonaise
    50 g
  • zout
    2 snuifjes

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 sneetje

Proteína 4 g
Energia 140 kJ / 34 kcal
Gordura 2 g
Fibra 0.1 g
Hidratos de carbono 1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...