Dispositivos e acessórios
Pear and Goat's Cheese Parcels
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
pear (approx. 260 g), firm, cored and quartered, sliced (5 mm)1
-
soft goat's cheese sliced (1 cm)125 g
-
lemon juice3 Tbsp
-
fresh rosemary small, leaves only1 sprig
-
walnut halves40 g
-
honey30 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
water500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
1054 kJ /
252 kcal
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Mojo Sauce for Seafood
10 min
Mulled Wine
30 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 min
Guacamole
5 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Courgettes with Corn
25 min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 godz. 40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.