Dispositivos e acessórios
Traditional gluten free French vanilla canelé
Preparação 10min
Total 49h 5min
12 portions
Ingredientes
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
58.5 mg
Proteína
3.5 g
Energia
729.7 kJ /
174.4 kcal
Gordura
6.3 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
24.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gluten free focaccia bread
1h
Christmas Cake (Diabetes)
2h 45min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Traditional French chocolate canelé
49h
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Caramelised red onion chutney
24h
Cranberry and rosemary chutney
45min
Wakame gomasio
20min
Keto sweet pastry
1h
Keto crackers
1h
Traditional French vanilla canelé
49h 5min