
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 oz cauliflower florets (approx. 1 med. head)
- 8 oz fennel bulb cut into pieces (approx. 1 med. bulb)
- 4 oz yellow onions cut into pieces (approx. ½ med. onion)
- 2 oz carrots cut into pieces (approx. 1 med. carrot)
- 2 oz celery cut into pieces (approx. 1 med. stalk)
- 2 garlic cloves
- 4 tbsp olive oil divided
- 1 - 2 tsp ground cumin to taste
- 10 sprigs fresh lemon thyme leaves and tender stems
- 32 oz vegetable broth
- 3 oz kale stems removed (approx. ½ bunch)
- 1 oz lemon juice to taste
- 1 tsp salt to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 149.8 kcal / 626.9 kJ
- Proteína
- 3.9 g
- Gordura
- 9.7 g
- Hidratos de carbono
- 15.1 g
- Fibra
- 5.6 g
- Gordura saturada
- 1.5 g
- Sódio
- 481.8 mg
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