Dispositivos e acessórios
Choron sauce (Tomato béarnaise)
Preparação 5min
Total 20min
350 g
Ingredientes
-
fresh tarragon leaves and stalks separated2 - 3 sprigs
-
fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)2 - 3 sprigs
-
tomato50 g
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
2385.8 mg
Proteína
16.1 g
Energia
6636 kJ /
1580 kcal
Gordura
166.8 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
102.4 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thickening with TM6
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Nam Jim
10min
Ube nut pie
5h 10min
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Lime sherbet
4h 15min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Choco tarte with curls pears
Nenhuma avaliação
Spiralized tortilla
Nenhuma avaliação
Caramel Monster Mud Dip
15min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Char siu bao pork buns
6h 35min