Dispositivos e acessórios
Orange liqueur zabaglione
Preparação 5min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
oranges2
-
white sugar120 g
-
orange liqueur (Grand Marnier®)30 g
-
egg yolks6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
16 mg
Proteína
5 g
Energia
979.5 kJ /
233.2 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thickening with TM6
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salsa verde
5min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Sabayon
15min
Beetroot carpaccio with burrata
1h 25min
Cherry clafoutis
1h 5min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Blue Cheese Dressing
10min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4h 30min