Dispositivos e acessórios
Cheese soufflés
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing50 g
-
plain flour plus extra for dusting60 g
-
Gruyère cheese or Swiss cheese, cut into cubes (3 cm)150 g
-
full cream milk300 g
-
eggs4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
413.2 mg
Proteína
14.8 g
Energia
1402.2 kJ /
333.9 kcal
Gordura
26.1 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
15.3 g
Hidratos de carbono
10.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Crème brûlée
7h
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Quick fruit sorbet
10min
Chocolate mousse
3h 20min
Quiche Lorraine
45min
Milanese risotto
25min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Sabayon
15min
Lemon sorbet
8h 30min