Dispositivos e acessórios
Rosemary and thyme polenta chips
Preparação 5min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
162.6 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Gordura
13.5 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
5.9 g
Hidratos de carbono
40.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Focaccia
2h 5min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Polenta
25min
Miso corn purée with almond ricotta
3h 20min
Mixed mushroom burgers
50min
Pea and garden mint fritters
25min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Spinach and feta galette
1h 50min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Risotto verde
45min