Dispositivos e acessórios
Courgette and Potato Parmigiana
Preparação 30min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
courgettes ends removed500 g
-
potatoes trimmed if necessary to fit in feeder500 g
-
Parmesan cheese trimmed if necessary to fit in feeder100 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
garlic clove3
-
coarse rye bread torn in pieces80 g
-
onions quartered150 g
-
tomato passata500 g
-
water170 g
-
caster sugar1 tsp
-
red pepper flakes to taste¼ - ½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fresh basil leaves torn in pieces10 g
-
mozzarella (1 ball), torn in small pieces125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
963 mg
Proteína
16 g
Energia
1580 kJ /
378 kcal
Gordura
20 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Feta and Herb Muffins
35min
Pasta alla Nerano
40min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Mushroom Stroganoff
30min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1h
Mushroom Wellington
2h 20min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Mushroom and Spinach Risotto
55min