Dispositivos e acessórios
Kimchi Sauce
Preparação 5min
Total 20min
4 jars
Ingredientes
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
1904 mg
Proteína
6 g
Energia
787 kJ /
188 kcal
Gordura
2 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Sambal Belacan
10min
Tom Yum Paste
45min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Sambal Belacan
10min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Hot and sour soup
20min
Sambal chilli
35min
Dried Shrimp Sambal
55min
Homemade Pandan Kaya
55min