Dispositivos e acessórios
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
Preparação 5min
Total 1h 55min
12 pieces
Ingredientes
Steamed yam
-
water300 g
-
yam (taro roots) cut into cubes (2 cm)200 g
Starter
-
water100 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
plain flour100 g
Batter
-
caster sugar150 g
-
coconut milk300 g
-
egg1
-
plain flour250 g
-
double action baking powder2 tsp
-
water800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
87 mg
Proteína
4 g
Energia
992 kJ /
237 kcal
Gordura
7 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Heritage Cupcakes
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Purple Potato Mochi
55min
Soy milk
24h 30min
Taro bread
4h 20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Homemade Soy Milk
35min
Homemade Pandan Kaya
55min