Dispositivos e acessórios
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
Preparação 5min
Total 1h 55min
12 pieces
Ingredientes
Steamed yam
-
water300 g
-
yam (taro roots) cut into cubes (2 cm)200 g
Starter
-
water100 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
plain flour100 g
Batter
-
caster sugar150 g
-
coconut milk300 g
-
egg1
-
plain flour250 g
-
double action baking powder2 tsp
-
water800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
87 mg
Proteína
4 g
Energia
992 kJ /
237 kcal
Gordura
7 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Heritage Cupcakes
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cranberry Mung Bean Cake
4h 55min
Olive Vegetable Rice
1h 5min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Soy milk
24h 30min
Mantou buns
1h 30min
Pumpkin Kaya
35min
Red bean ice cream
29h 50min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Wholemeal Mantou
1h
Homemade Pandan Kaya
55min