
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salad
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g lupin flakes (see Tips)
- 1500 g water
- 250 g frozen broad beans
- 1 bunch asparagus cut into pieces (3 cm)
- chilled water
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 40 g watercress
- 4 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
- ½ lemon zested and juiced
- 1 avocado flesh only, cut into slices
- salt to season
- ground black pepper to season
Dressing
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g grapeseed oil
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp mustard powder (gluten free)
- 50 g white wine vinegar
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 100 g feta cheese broken into pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 517.8 kcal / 2175 kJ
- Proteína
- 22.6 g
- Gordura
- 33.9 g
- Hidratos de carbono
- 7.3 g
- Fibra
- 25.1 g
- Gordura saturada
- 7.3 g
- Sódio
- 568.4 mg
Receitas alternativas
Rustic bread
2h
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min
Milk bread (Challah)
2h 20min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13h
Fermented beetroot dip
25h
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Hommus dip
5min
Basic bread
1h 35min