Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salad
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g lupin flakes (see Tips)
- 1500 g water
- 250 g frozen broad beans
- 1 bunch asparagus, cut into pieces (3 cm)
- chilled water
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 40 g watercress
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- ½ lemon, zested and juiced
- 1 avocado flesh only, cut into slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Dressing
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g grapeseed oil
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp mustard powder (gluten free)
- 50 g white wine vinegar
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 100 g feta cheese, broken into pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2175 kJ / 517.8 kcal
- Proteína
- 22.6 g
- Hidratos de carbono
- 7.3 g
- Gordura
- 33.9 g
- Gordura saturada
- 7.3 g
- Fibra
- 25.1 g
- Sódio
- 568.4 mg
Receitas alternativas
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Cookidoo 10th Anniversary Cake
4h
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1h
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Bubble and squeak soup
35min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 Min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Mixed vegetable mash (purée)
40min