Dispositivos e acessórios
Crumble met peren en crème van ricotta
Preparação 25min
Total 1h
2 porties
Ingredientes
Peren infusie
-
water80 g
-
suiker80 g
-
vanillestokje in stukken1
-
sinaasappel de zeste (zonder het witte gedeelte)1
-
steranijs1
-
peren2
Crumble
-
bloem80 g
-
amandelen70 g
-
kruidnagels2
-
rietsuiker90 g
-
boter in stukken60 g
-
rum20 g
Crème van ricotta
-
ricotta uitgelekt150 g
-
rum10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
20.1 g
Energia
4795 kJ /
1146 kcal
Gordura
53.5 g
Fibra
10.2 g
Hidratos de carbono
137.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Valentijn
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Charoset
15min
Aardbeien mille-feuille
5h
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Crème anglaise
15min
Mini panettone
Nenhuma avaliação
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Chocolade en banaan charlotte
Nenhuma avaliação
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Nenhuma avaliação
Glutenvrije quiche Lorraine
Nenhuma avaliação