Dispositivos e acessórios
Kimchi Sauce
Preparação 5min
Total 20min
4 jars
Ingredientes
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
1904 mg
Proteína
6 g
Energia
787 kJ /
188 kcal
Gordura
2 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Homemade Soy Milk
35min
Salted Fish Pork Belly
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Pumpkin Kaya
35min
Homemade Pandan Kaya
55min