Dispositivos e acessórios
Yu Sang
Preparação 30min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
Dressing
-
passion fruits pulp only, deseeded2
-
plum sauce homemade or store-bought60 g
-
lime juice1 tbsp
-
honey30 g
Salad condiments
-
toasted peanuts1 tbsp
-
crystal ice plant rinsed200 g
-
carrots finely shredded200 g
-
Japanese cucumber peeled, deseeded, finely shredded200 g
-
unripe mango peeled, pit removed, finely shredded100 g
-
unripe papaya peeled, deseeded, finely shredded100 g
-
raw salmon sashimi grade or roasted duck, shredded100 g
-
pomelo segments, separated to sacs60 g
-
red cabbage finely shredded60 g
-
cornflakes60 g
-
toasted pine nuts coarsely chopped20 g
-
coriander leaves chopped4 sprigs
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
key limes cut in wedges2
-
kaffir lime leaves deveined, finely shredded4
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
99 mg
Proteína
5 g
Energia
629 kJ /
150 kcal
Gordura
5 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Reunion Dishes
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sesame Crème
10min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Buddha's Delight
55min
Mushroom Meat Sauce
50min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Dried Shrimp Sambal
55min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Yam Rice
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min