Dispositivos e acessórios
Prawns with coriander coconut rice
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh coriander stalks, roots and leaves cut into pieces2 sprigs
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded if preferred2
-
coconut milk400 g
-
jasmine rice250 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
mixed vegetables of choice (see Tips)200 g
-
medium raw prawns peeled but with tail intact (see Tips)24
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1074 mg
Proteína
30.9 g
Energia
2105.9 kJ /
501.4 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
13.1 g
Hidratos de carbono
49.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A few ingredients
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Gochujang seafood risotto
1h
Indian kofta curry with broccoli rice
50min
Miso corn purée with almond ricotta
3h 20min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Asian-style mussels
30min
Curry laksa
45min
Spiced coriander prawns
25min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min