
Dispositivos e acessórios
Prawns with coriander coconut rice
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh coriander stalks, roots and leaves cut into pieces2 sprigs
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded if preferred2
-
coconut milk400 g
-
jasmine rice250 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
mixed vegetables of choice (see Tips)200 g
-
medium raw prawns peeled but with tail intact (see Tips)24
Nutrição por 1 portion
Energia
501.4 kcal /
2105.9 kJ
Proteína
30.9 g
Gordura
19.4 g
Hidratos de carbono
49.3 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
13.1 g
Sódio
1074 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

A few ingredients
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia