Dispositivos e acessórios
Dairy Free Tzatziki
Preparação 10min
Total 15min
15 oz
Ingredientes
-
cashews, roasted, unsalted4 ½ oz
-
water divided14 oz
-
fresh mixed herbs e.g. dill, mint, parsley½ oz
-
English cucumbers cut into pieces (1 in.)8 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 oz
-
lemon juice1 ½ oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
vegetable crudités e.g. carrots, tomatoes, cucumber
Dificuldade
fácil
Nutrição por 15 oz
Sódio
613 mg
Proteína
26 g
Energia
5297 kJ /
1266 kcal
Gordura
113 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dips, Spreads and Butters
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30min
Greek Vegetables
1h
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Almond Dip
10min
Lentil Loaf
1h 10min
Black Bean Walnut Patties
35min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Vegan Cashew Sauté
35min