Trout with hollandaise sauce
TM6 TM5 TM31

Trout with hollandaise sauce

4.5 (8 avaliações )

Ingredientes

  • 750 g water
  • 350 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
  • 1 ½ tsp salt
  • 350 g vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces
  • ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
  • 2 whole fresh trout, gutted, descaled (approx. 220 g each)
  • 2 lemons (including lemon for serving)

Hollandaise sauce

  • 100 g butter, unsalted, cut in pieces
  • 4 egg yolks
  • 50 g white wine
  • 10 g lemon juice, freshly squeezed
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
3694 kJ / 882 kcal
Proteína
44 g
Hidratos de carbono
36 g
Gordura
59 g
Fibra
7.1 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas