Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet

Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet

5.0 1 avaliação
Preparação 30min
Total 1h 20min
8 portions

Ingredientes

  • dried prunes (approx. 110 g), pitted
    8
  • good quality pork sausagemeat
    300 g
  • pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)
    2
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • sunflower oil for brushing
    2 Tbsp
  • water
    1250 g
  • waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
    1200 g
  • onions quartered
    190 g
  • garlic cloves
    3
  • chicken stock cubes (for 0.5 l each)
    1 ½
    1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • tomato purée
    1 Tbsp
  • cornflour
    1 - 2 Tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 380 kcal / 1594 kJ
Proteína 32 g
Gordura 13 g
Hidratos de carbono 50 g
Fibra 4.6 g
Gordura saturada 3.9 g
Sódio 659.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...