Dispositivos e acessórios
Pesto van basilicum, avocado en hennep
Preparação 5min
Total 5min
6 porties
Ingredientes
-
verse basilicum blaadjes (ongeveer 8 grote takjes - zie tips)40 g
-
pijnboompitten30 g
-
gepelde walnoten30 g
-
hennepzaad (zie tips)30 g
-
knoflookteentjes2
-
avocado alleen het vlees1
-
zeezout½ tl
-
citroensap2 el
-
extra vergine olijfolie30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3.6 g
Energia
836 kJ /
199 kcal
Gordura
19.9 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
0.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plantaardig genieten
26 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Blue Hawaii
Nenhuma avaliação
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Nenhuma avaliação
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Nenhuma avaliação
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Nenhuma avaliação
Courgettesoep met munt
35min
Roggebrood
Nenhuma avaliação
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2h 30min
Knapperig brood
Nenhuma avaliação
Amandelcake
50min
Roergebakken champignons
55min