Dispositivos e acessórios
Pesto van basilicum, avocado en hennep
Preparação 5min
Total 5min
6 porties
Ingredientes
-
verse basilicum blaadjes (ongeveer 8 grote takjes - zie tips)40 g
-
pijnboompitten30 g
-
gepelde walnoten30 g
-
hennepzaad (zie tips)30 g
-
knoflookteentjes2
-
avocado alleen het vlees1
-
zeezout½ tl
-
citroensap2 el
-
extra vergine olijfolie30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3.6 g
Energia
836 kJ /
199 kcal
Gordura
19.9 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
0.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plantaardig genieten
26 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nenhuma avaliação
Fruit ijs
5min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Nenhuma avaliação
Vegan boter
Nenhuma avaliação
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Nenhuma avaliação
Koken van jasmijnrijst
35min
Rode bietensap
10min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Gestoomde Chinese groenten
30min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Nenhuma avaliação
Pesto met basilicum
5min