Versões compatíveis
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatballs
- 70 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 600 g pork mince (see tip)
- 20 g breadcrumbs
- 1 medium egg
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
Tomato Sauce and Meatballs
- 80 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 200 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 15 fresh basil leaves, torn in pieces
- 1 tsp sugar
- 2 - 3 pinches ground cinnamon (opcional)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Steaming Meatballs and Potato Purée
- 800 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 200 g milk
- 40 g unsalted butter, cut in pieces
- ¼ - ½ tsp ground nutmeg
- ½ - 1 tsp salt
- ¼ - ½ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2517.4 kJ / 601.7 kcal
- Proteína
- 28.7 g
- Hidratos de carbono
- 38.7 g
- Gordura
- 37.4 g
- Gordura saturada
- 15 g
- Fibra
- 6 g
- Sódio
- 1354 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Sticky Sesame Chicken
40 min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1 Std.
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 Std. 25 Min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 Std. 20 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Étouffée
45 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Garlic Turkey Stew
45 min