Dispositivos e acessórios
Warm sweet potato and chickpea salad
Preparação 25min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
red onion (approx. 90 g), cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
apple cider vinegar2 tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh basil (approx. 10 g), leaves only8 sprigs
-
flaked almonds25 g
-
salt to taste¼ tsp
-
garlic clove1
-
water500 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
ground cumin1 tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
rocket60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.8 g
Energia
1824 kJ /
434.3 kcal
Gordura
30.2 g
Fibra
8.8 g
Hidratos de carbono
27.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Satay noodle salad
35min
Chipotle bean and corn salad
40min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min