Thai red chicken curry
TM6 TM5

Thai red chicken curry

4.6 (445 avaliações )

Ingredientes

  • 80 - 100 g Thai red curry paste
  • 400 g coconut milk
  • 220 g canned bamboo shoots, cut into slices
  • 2 tbsp cornflour
  • 3 fresh kaffir lime leaves
  • 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into slices (1 x 6 cm)
  • 30 g palm sugar or light brown sugar
  • 2 tbsp fish sauce
  • 100 g frozen green peas
  • 100 - 200 g broccoli, cut into florets
  • 20 fresh Thai basil, leaves only, to taste
  • fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing

Nutrição
por 1 portion
Energia
2015.3 kJ / 479.8 kcal
Proteína
34.9 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gordura
30.1 g
Gordura saturada
16 g
Fibra
8.8 g
Sódio
1158.9 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas