Dispositivos e acessórios
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
Preparação 10min
Total 55min
12 portions
Ingredientes
-
heads cauliflower large, cut in florets (approx. 36 oz), divided2
-
fresh sage leaves plus extra to garnish10
-
1 tsp dried marjoram, leaves onlyfresh marjoram leaves only5 sprigs
-
fresh rosemary, leaves only5 sprigs
-
stale bread cubed (2 in.)5 oz
-
garlic cloves4
-
red onions quartered6 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)4 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)4 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
salt plus extra to season, to taste2 tsp
-
freshly ground black pepper plus extra to season, to taste2 tsp
-
chicken livers8 oz
-
8 oz chicken brothturkey broth8 oz
-
4 oz sherryMadeira wine4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
566 mg
Proteína
6 g
Energia
573 kJ /
137 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holiday Favorites with Chef Bill Yosses
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Raspberry Vinaigrette
10min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1h
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Brie en Croute with Port Figs
1h 10min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Mexican Creamed Corn
30min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25min
Apple Cranberry Chutney
1h 5min
Keto Cranberry Sauce
20min