Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

Nenhuma avaliação
Preparação 30min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

  • whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)
    2
  • day old bread cut into pieces
    2 oz
  • fresh parsley leaves plus extra to garnish
    1 tsp
  • dry white wine
    2 tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
  • lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
    1 oz
    1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 oz
  • whipping cream
    2 oz
  • saffron plus extra to garnish
    2 pinches

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Sódio 0.2 mg
Proteína 10 g
Energia 790.8 kJ / 189 kcal
Gordura 14 g
Fibra 0.3 g
Gordura saturada 5.3 g
Hidratos de carbono 5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...