Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Preparação 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)2
-
day old bread cut into pieces2 oz
-
fresh parsley leaves plus extra to garnish1 tsp
-
dry white wine2 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
whipping cream2 oz
-
saffron plus extra to garnish2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
0.2 mg
Proteína
10 g
Energia
790.8 kJ /
189 kcal
Gordura
14 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sous-Vides
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2h 30min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Whole Wheat and Spinach Tortillas
1h 15min
Chicken pastilla
1h 10min
Basque Chicken
1h 10min
Risotto with Broccolini
35min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Cream Cheese and Pickled Lemon Dip
Nenhuma avaliação
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min