Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Preparação 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)2
-
day old bread cut into pieces2 oz
-
fresh parsley leaves plus extra to garnish1 tsp
-
dry white wine2 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
whipping cream2 oz
-
saffron plus extra to garnish2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
0.2 mg
Proteína
10 g
Energia
790.8 kJ /
189 kcal
Gordura
14 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sous-Vides
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Coq au Vin
1h 40min
Oysters Rockefeller
25min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min