Pește gras sous-vide

Pește gras sous-vide

5.0 2 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 5min
4 porții

Ingredientes

  • fileuri de pește, cu sau fără piele gras (ex. somon) (150 g fiecare, 3 cm grosime)
    4
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1450 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porție

Sódio 90 mg
Proteína 30 g
Energia 1268 kJ / 303 kcal
Gordura 21 g
Fibra 0 g
Gordura saturada 4 g
Hidratos de carbono 0 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...