Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
TM6

Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)

4.8 (15 avaliações )

Ingredientes

  • 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
  • 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
  • 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
  • 2 tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 5 garlic cloves
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
  • 1 ½ Tbsp Dijon mustard
  • 1 Tbsp fresh rosemary leaves
  • 1 ½ tsp smoked paprika
  • 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)

Port Shallot Sauce

  • 30 g olive oil
  • 15 g unsalted butter, diced
  • 1 Tbsp caster sugar
  • 70 g ruby port
  • ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou ½ heaped tsp beef stock paste, homemade
  • 200 g water

Nutrição
por 1 portion
Energia
3833 kJ / 916 kcal
Proteína
59 g
Hidratos de carbono
67 g
Gordura
44 g
Gordura saturada
13 g
Fibra
10.7 g
Sódio
1782 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas