
Dispositivos e acessórios
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
silken tofu (approx. 1 block), cut in slices (1 cm)300 g
-
garoupa (grouper) fish (800-1000 g), gutted, butterflied (see tips)1
-
pickled chillies cut in thin slices2 tbsp
-
fermented black beans rinsed1 tbsp
-
water500 g
-
light soy sauce2 ½ tbsp
-
sugar1 tsp
-
chicken stock powder½ tsp
-
water2 tbsp
-
cooking oil2 tbsp
-
spring onions chopped, to garnish2 - 3 sprigs
Nutrição por 1 portion
Energia
210 kcal /
877 kJ
Proteína
35 g
Gordura
11 g
Hidratos de carbono
4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2 g
Sódio
369 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Reunion Dishes
13 Receitas
Internacional
Internacional