Dispositivos e acessórios
Pascualina
Preparação 30min
Total 1h 45min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)30 g
Pastry
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
cold water100 g
Filling
-
onions (approx. 300 g), cut into quarters2
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh baby spinach leaves280 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 pinch
-
nutmeg1 pinch
-
sugar1 tsp
-
ricotta (see Tips)200 - 250 g
Assembly
-
eggs6
-
egg beaten, to brush1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
672.8 mg
Proteína
18.3 g
Energia
2448.8 kJ /
583 kcal
Gordura
36.4 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
18.7 g
Hidratos de carbono
45 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easter around the world
28 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1h
Pastelera de choclo (corn pudding)
1h
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50min
Polenta
25min
Torta Pasqualina
1h 50min
Spinach and feta galette
1h 50min
Risotto verde
45min
Boba Cheesecake
6h 45min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h