Dispositivos e acessórios
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
Preparação 10min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
water500 g
-
rode bieten in stukken400 g
-
aardappelen in stukken200 g
-
eendenborstfilets vel reeds ingesneden, klaar om te bakken2
-
passievruchten2
-
fleur de sel naar eigen smaak2 snuifjes
-
witte balsamico azijn10 g
-
boter40 g
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
932.8 mg
Proteína
43.5 g
Energia
2178.8 kJ /
521.5 kcal
Gordura
28.3 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
9.3 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nenhuma avaliação
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Romige aspergesoep
25min
Kruidenboter flatbreads
35min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nenhuma avaliação
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min
Romige champignonsoep
20min
Romige erwtensoep
40min