Eendenborst met passievrucht en bietenpuree

Eendenborst met passievrucht en bietenpuree

3.5 2 avaliações
Preparação 10min
Total 45min
4 porties

Ingredientes

  • water
    500 g
  • rode bieten in stukken
    400 g
  • aardappelen in stukken
    200 g
  • eendenborstfilets vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
    2
  • passievruchten
    2
  • fleur de sel naar eigen smaak
    2 snuifjes
  • witte balsamico azijn
    10 g
  • boter
    40 g
  • zout naar eigen smaak
    2 snuifjes
  • gemalen peper naar eigen smaak
    2 snuifjes

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 932.8 mg
Proteína 43.5 g
Energia 2178.8 kJ / 521.5 kcal
Gordura 28.3 g
Fibra 6.3 g
Gordura saturada 9.3 g
Hidratos de carbono 19.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...