Dispositivos e acessórios
Balletjes met aubergines
Preparação 20min
Total 1h
8 porties
Ingredientes
Balletjes
-
lijnzaad60 g
-
brood, dag oud80 g
-
verse peterselie10 g
-
olijfolie35 g
-
teentjes knoflook2
-
rode ui100 g
-
aubergine in kleine stukken680 g
-
zout1 tl
-
havervlokken80 g
Saus
-
olijfolie35 g
-
ui in stukken150 g
-
teentjes knoflook2
-
gehakte tomaten, uit blik500 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde oregano2 tl
-
water100 g
-
verse peterselie gehakt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6 g
Energia
908 kJ /
217 kcal
Gordura
13 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Vegetarische Wellington
2h 10min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2h 10min
Chocolade hazelnootpasta
2h
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Moussaka met linzen
2h 20min
Vegan Brownies
2h 40min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min