Dispositivos e acessórios
Spinach and leek frittata
Preparação 20min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
leek white part only and cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
eggs6
-
milk2 tbsp
-
spring onions/green onions cut in pieces (approx. 30 g)2
-
dried parsley½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
331.1 mg
Proteína
9.8 g
Energia
545.6 kJ /
130.4 kcal
Gordura
8.7 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
3.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken and risoni bake
1h 15min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40min
Sweet potato lentil pie
50min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min
Zucchini cheddar slice
45min
High Protein Egg Bake
20min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Community fave brown rice salad
55min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min