Dispositivos e acessórios
Spinach and leek frittata
Preparação 20min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
leek white part only and cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
eggs6
-
milk2 tbsp
-
spring onions/green onions cut in pieces (approx. 30 g)2
-
dried parsley½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
331.1 mg
Proteína
9.8 g
Energia
545.6 kJ /
130.4 kcal
Gordura
8.7 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
3.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
High Protein Egg Bake
20min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Date and nut balls
20min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min