Dispositivos e acessórios
Spinach and leek frittata
Preparação 20min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
leek white part only and cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
eggs6
-
milk2 tbsp
-
spring onions/green onions cut in pieces (approx. 30 g)2
-
dried parsley½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
331.1 mg
Proteína
9.8 g
Energia
545.6 kJ /
130.4 kcal
Gordura
8.7 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
3.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sweet potato lentil pie
50min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Homemade toasted muesli
30min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Toasted muesli
1h 40min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
High Protein Egg Bake
20min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Chicken and risoni bake
1h 15min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min