
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 leek white part only and cut into slices
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 6 eggs
- 2 tbsp milk
- 2 spring onions/green onions cut in pieces (approx. 30 g)
- ½ tbsp dried parsley
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 130.4 kcal / 545.6 kJ
- Proteína
- 9.8 g
- Gordura
- 8.7 g
- Hidratos de carbono
- 3.1 g
- Fibra
- 0.6 g
- Gordura saturada
- 3.4 g
- Sódio
- 331.1 mg
Receitas alternativas
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Herby potato salad with crisp topping
50min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
"Marry me" chicken pasta
30min
Mango and ginger smoothie
5min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min