Dispositivos e acessórios
Curry coconut fish with spiced lentils
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
boneless, skinless fish fillets (approx. 120 g each)4
-
Indian curry paste of choice, plus an extra 2 tsp (see Tips)30 g
-
coconut milk330 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ghee20 g
-
fresh coriander leaves, stems and roots4 sprigs
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
dried curry leaves dried or fresh (optional)5
-
fresh long red chilli thinly sliced (see Tips)1
-
hot water200 g
-
dried red lentils rinsed100 g
-
frozen peas (see Tips)100 g
-
fresh green beans cut into pieces ( 3cm)100 g
-
carrot cut into battons1
-
coconut milk to drizzle70 g
-
lime cut into wedges, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
426.3 mg
Proteína
45 g
Energia
2441.7 kJ /
583.6 kcal
Gordura
23.5 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
17.9 g
Hidratos de carbono
41.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savvy suppers
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Beef and feta koftas
1h 30min
Salmon and mushroom rice
40min
Chicken and mushroom rice
45min
Thai red chicken curry and rice
40min
Chunky guacamole
10min
Creamy chicken curry and rice
45min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25min