Dispositivos e acessórios
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
Preparação 5min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
pitted dates80 g
-
quinoa100 g
-
coconut milk150 g
-
water150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
pure maple syrup to taste (optional - see Tips)1 - 2 tbsp
-
slivered almonds toasted, to serve (optional)
-
fresh raspberries to serve (optional)
-
shredded coconut to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
41.6 mg
Proteína
10.6 g
Energia
2267.6 kJ /
539.9 kcal
Gordura
21.2 g
Fibra
10.1 g
Gordura saturada
14.1 g
Hidratos de carbono
74.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1h 15min
Spiced carrot porridge
25min
Warming porridge (Skinnymixers)
15min
Cacao banana porridge
15min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1h 10min
Pumpkin pie porridge
20min
Tropical smoothie bowl
20min
Hemp and matcha overnight oats
6h 5min
Green smoothie bowl
20min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Healthy banana bread
1h 15min