Dispositivos e acessórios
Raw strawberry cheesecake
Preparação 15min
Total 7h 45min
12 portions
Ingredientes
Base
-
macadamia nuts130 g
-
pitted Medjool dates140 g
-
desiccated coconut70 g
-
salt¼ tsp
Filling
-
raw cashew nuts soaked (1 hour) and drained400 g
-
lemons flesh only100 g
-
pure maple syrup50 g
-
coconut oil120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
balsamic vinegar1 tsp
-
water120 g
-
fresh strawberries250 g
-
fresh blueberries for garnishing40 g
-
goji berries for garnishing1 tbsp
-
flaked almonds (opcional) for garnishing1 tbsp
-
shredded coconut for garnishing1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
72.7 mg
Proteína
7.9 g
Energia
1988 kJ /
473.3 kcal
Gordura
39.4 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
16.6 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Maca chocolate bark
50min
Vegan butter
8h 5min
Apricot macadamia biscuits
40min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Lemon coconut bliss balls
40min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Coconut and beetroot balls
40min
Carrot cake bliss balls
40min