Dispositivos e acessórios
White zucchini and cannellini bean soup
Preparação 20min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to serve (see Tips)20 g
-
white zucchini cut into pieces (see Tips)500 g
-
liquid vegetable stock (see Tips)500 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)800 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
grated Parmesan cheese to serve (omit for dairy-free)
-
toast to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
29.2 g
Energia
2023.1 kJ /
481.7 kcal
Gordura
16.6 g
Fibra
16.3 g
Hidratos de carbono
43.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30min
Carrot and coriander soup
30min
Zucchini soup
25min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Indian spiced sweet potato soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Curried carrot and ginger soup
40min