
Dispositivos e acessórios
White zucchini and cannellini bean soup
Preparação 20min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to serve (see Tips)20 g
-
white zucchini cut into pieces (see Tips)500 g
-
liquid vegetable stock (see Tips)500 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)800 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
grated Parmesan cheese to serve (omit for dairy-free)
-
toast to serve (optional)
Nutrição por 1 portion
Energia
481.7 kcal /
2023.1 kJ
Proteína
29.2 g
Gordura
16.6 g
Hidratos de carbono
43.6 g
Fibra
16.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Beetroot soup (gut health)
40min
Broccoli soup with sage oil
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Broccoli almond soup
30min
Curried carrot and ginger soup
40min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Tuscan bean soup
40min
Hearty seven vegetable soup
30min
Zucchini soup
25min