White zucchini and cannellini bean soup

White zucchini and cannellini bean soup

2.9 23 avaliações
Preparação 20min
Total 25min
4 portions

Ingredientes

  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil plus extra to serve (see Tips)
    20 g
  • white zucchini cut into pieces (see Tips)
    500 g
  • liquid vegetable stock (see Tips)
    500 g
  • canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
    800 g
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • grated Parmesan cheese to serve (omit for dairy-free)
  • toast to serve (optional)

Nutrição por 1 portion

Energia 481.7 kcal / 2023.1 kJ
Proteína 29.2 g
Gordura 16.6 g
Hidratos de carbono 43.6 g
Fibra 16.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...