Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gehaktballetjes
- 1 teentje knoflook
- 250 g gehakt vlees (mix van varkens- en rundvlees)
- 1 ei
- 35 g paneermeel
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
Uiensoep en afwerking
- 180 g rode uien, gehalveerd
- 40 g olie
- 50 g tomatenpuree
- 1000 g water
-
2
volle tl vleesbouillonpasta
ou 2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l) - 1 snuifje gemalen peper
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 25 g rode porto
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1318 kJ / 315 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 22 g
- Fibra
- 1.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Paashaas apero-hapjes
Nenhuma avaliação
Amandelbretzels
Nenhuma avaliação
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Hongaarse champignonsoep
30min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nenhuma avaliação
Mysterieuze soep
45 min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 godz. 30 min
Broccolisoep
15 min