Dispositivos e acessórios
Avocadotartaar met ei en zalm
Preparação 30min
Total 45min
6 porties
Ingredientes
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
-
verse dille enkel de bladeren2 stengels
-
verse zalmfilets, ontveld in stukken250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
5 g olijfolieolijfolie citroensmaak5 g
-
roze peperkorrels1 tl
-
zout½ tl
-
avocado's3
-
gemengde groentescheuten30 g
-
wit brood geroosterd6 sneetjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
435.2 mg
Proteína
19.2 g
Energia
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Gordura
26.3 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
24.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasrecepten
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Nenhuma avaliação
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Nenhuma avaliação
Driekoningentaart met frangipane
50min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Chili van rund met citroenfeta
45min