Dispositivos e acessórios
Avocadotartaar met ei en zalm
Preparação 30min
Total 45min
6 porties
Ingredientes
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
-
verse dille enkel de bladeren2 stengels
-
verse zalmfilets, ontveld in stukken250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
5 g olijfolieolijfolie citroensmaak5 g
-
roze peperkorrels1 tl
-
zout½ tl
-
avocado's3
-
gemengde groentescheuten30 g
-
wit brood geroosterd6 sneetjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
435.2 mg
Proteína
19.2 g
Energia
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Gordura
26.3 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
24.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasrecepten
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aardbeien mille-feuille
5h
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Half bolletje vanille en karamel
Nenhuma avaliação
Alpenmacaroni
45min
Roodbruin gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Zalm en venkel risotto
25min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Nenhuma avaliação
Gazpacho
1h 15min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Champagne en bessen trifle
3h 40min