Dispositivos e acessórios
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
Preparação 15min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
knoflookbol1
-
olijfolie35 g
-
ui gehalveerd250 g
-
honing30 g
-
graanmosterd40 g
-
Dijon mosterd (opcional)10 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes1 el
-
zout2 tl
-
kippenborstfilets (ong. 650 g)4
-
bloemkoolroosjes800 g
-
melk130 g
-
vers gemalen peper naar smaak¼ - ½ tl
-
verse tijmblaadjes1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
46 g
Energia
1596 kJ /
381 kcal
Gordura
12 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekkere kip
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Mediterrane kippenpastei
50min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Huzarensalade
25min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Zalmsoufflé
1h
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min