Dispositivos e acessórios
Sous-vide Teriyaki Zalm
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 porties
Ingredientes
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
95 mg
Proteína
33 g
Energia
1650 kJ /
394 kcal
Gordura
26 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Appel strudel
1h 45min
Forel met hollandaisesaus
50min
Hollandaisesaus
15min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Groentencurry met rijst
Nenhuma avaliação
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Minipizza’s
1h 20min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min