Dispositivos e acessórios
Sous-vide Teriyaki Zalm
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 porties
Ingredientes
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
95 mg
Proteína
33 g
Energia
1650 kJ /
394 kcal
Gordura
26 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nenhuma avaliação
Rode ogen gevulde eieren
Nenhuma avaliação
Koken van jasmijnrijst
35min
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Gemarineerde paprika's
55min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Couscous met lam en groenten
50min