Dispositivos e acessórios
Appels met cidersabayon
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
Gestoomde appels
-
appels (ong. 150 g elk) (bv. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), ongeschild of geschild4
-
citroensap (25 g)2 - 3 el
-
water500 g
Cidersabayon
-
suiker50 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
droge cider160 g
-
1 tl kaneelpoeder, om te bestrooienkaneelsuiker om te bestrooien2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
5 g
Energia
969 kJ /
232 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zalmtartaar
10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Zalm met waterkerskorst
Nenhuma avaliação
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gevulde groenten
1h 20min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Chocolade en banaan charlotte
Nenhuma avaliação
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Vislasagne met courgette
1h
Bearnaisesaus
15min