Dispositivos e acessórios
Kalkoenstoofpot met room en champignons
Preparação 25min
Total 4h
6 porties
Ingredientes
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)120 - 150 g
-
selderstengels in stukken (0,5 cm)50 - 70 g
-
witte wijn50 g
-
Dijon mosterd1 ½ tl
-
zout¾ - 1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
kippenbouillon (zie tips)750 g
-
verse tijm2 - 3 takjes
-
kalkoen in stukken (4 cm)800 g
-
olijfolie10 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vieren gesneden250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
verse peterselie fijngehakt1 el
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
graanmosterd1 ½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
980 mg
Proteína
37 g
Energia
2404 kJ /
574 kcal
Gordura
44 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slowcooken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
200 g prei fruiten
20min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nenhuma avaliação
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min