Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 120 - 150 g wortelen, in plakjes (1 cm)
- 50 - 70 g selderstengels, in stukken (0,5 cm)
- 50 g witte wijn
- 800 g kalkoen, in stukken (4 cm)
- 1 ½ tl Dijon mosterd
- ¾ - 1 ¼ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 - 3 takjes verse tijm
- 750 g kippenbouillon (zie tips)
- 150 g spekblokjes
- 250 g verse champignons, in vieren gesneden
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 1 ½ tl graanmosterd
- 1 el verse peterselie, fijngehakt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2404 kJ / 574 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 6 g
- Gordura
- 44 g
- Gordura saturada
- 17 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sódio
- 980 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Viscurry
35min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h