Dispositivos e acessórios
Hollandaisesaus
Preparação 5min
Total 15min
500 g
Ingredientes
-
vers geperst citroensap50 - 85 g
-
boter in stukken200 - 335 g
-
eierdooiers3 - 5
-
zout¾ - 1 ¼ tl
-
gemalen peper2 ½ - 3 ½ snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
5013 mg
Proteína
19 g
Energia
11702 kJ /
2839 kcal
Gordura
301 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
193 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indikken modus
17 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hollandaise saus
Nenhuma avaliação
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nenhuma avaliação
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nenhuma avaliação
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Bechamelsaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Basilicumpesto
10min
Choronsaus
20min
Bearnaisesaus
15min
Mayonaise
5min