Dispositivos e acessórios
Carrot kimchi
Preparação 20min
Total 144h 20min
1000 g
Ingredientes
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds500 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
raisins25 g
-
garlic clove cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
brown sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1000 g
Sódio
58797.4 mg
Proteína
12.9 g
Energia
1738.5 kJ /
415.5 kcal
Gordura
2 g
Fibra
16.6 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
97.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed orange puddings
1h 25min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
Nenhuma avaliação
Vegan Burgers
45min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Black tahini banana bread
1h 20min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Easter Carrot Cheese Dip
15min
Homemade Ricotta
1h 15min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30min
Paneer
4h 5min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Zingy avocado and lime dip
10min