Dispositivos e acessórios
Carrot kimchi
Preparação 20min
Total 144h 20min
1000 g
Ingredientes
-
Chinese cabbage (wombok) cut into halves lengthways, then cut into thirds500 g
-
water2500 g
-
sea salt150 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
raisins25 g
-
garlic clove cut into slices1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
brown sugar30 g
-
nori sheet torn into pieces1
-
warm water50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1000 g
Sódio
58797.4 mg
Proteína
12.9 g
Energia
1738.5 kJ /
415.5 kcal
Gordura
2 g
Fibra
16.6 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
97.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot carpaccio with burrata
1h 25min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Baby And Toddler Chicken Patties
Nenhuma avaliação
Courgette Omelette
40min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Nenhuma avaliação
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4h 30min
Australian Oat Damper
55min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min
Quick herb paste
10min