Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Starter Dough
- 80 g milk
-
10
g fresh yeast, crumbled
ou 1 tsp dried instant yeast - 1 tsp caster sugar
- 130 g strong white bread flour
- water, warm, for soaking
Dough
- 120 g caster sugar
- 1 lemon, preferably organic, zest only, without white pith
- 1 orange, preferably organic, zest only, without white pith
- 60 g milk
- 70 g unsalted butter, at room temperature, plus extra for greasing
- 2 medium eggs
-
20
g fresh yeast, crumbled
ou 2 tsp dried instant yeast - 30 g orange blossom water (see tip)
- 450 g strong white bread flour
- 1 pinch fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- 100 - 150 g mixed candied fruit, to taste
- 30 g flaked almonds
- 50 g caster sugar (moistened with a few drops of water)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1268 kJ / 303 kcal
- Proteína
- 8.03 g
- Hidratos de carbono
- 50.72 g
- Gordura
- 7.58 g
- Fibra
- 1.87 g
Receitas alternativas
Nectarine Poppy Seed Muffins
40min
Plum and Almond Traybake
1sa 5 dk
Sweet Rice
1h
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35min
Coconut and Pistachio Delight
1sa 5 dk
Apple Buckle Cake (TM5)
2h
English Brunch
50 Min
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Nenhuma avaliação
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25min
Cherry Crumble Cake
1 Std. 45 Min
Marinated Peppers
55min
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min