
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Starter Dough
- 80 g milk
-
10
g fresh yeast crumbled
ou 1 tsp dried instant yeast - 1 tsp caster sugar
- 130 g strong white bread flour
- water, warm for soaking
Dough
- 120 g caster sugar
- 1 lemon preferably organic, zest only, without white pith
- 1 orange preferably organic, zest only, without white pith
- 60 g milk
- 70 g unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing
- 2 medium eggs
-
20
g fresh yeast crumbled
ou 2 tsp dried instant yeast - 30 g orange blossom water (see tip)
- 450 g strong white bread flour
- 1 pinch fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg beaten
- 100 - 150 g mixed candied fruit to taste
- 30 g flaked almonds
- 50 g caster sugar (moistened with a few drops of water)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 303 kcal / 1268 kJ
- Proteína
- 8.03 g
- Gordura
- 7.58 g
- Hidratos de carbono
- 50.72 g
- Fibra
- 1.87 g
Receitas alternativas
Citrus Water (TM6)
35min
Black Forest Gateau
45min
Vegetable Peel Chips and Cheese Balls
35min
Tarte Tatin
1h
Bolivian Rice Pilaf
45min
Mustard Caramel Sauce
15min
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1h 40min
Coconut Shake
10min
Empress Rice with Crème Anglaise
2h
Sicilian Iced Coffee
4h 10min
Strawberry Cheesecake Milkshake
40min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min