Dispositivos e acessórios
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 porties
Ingredientes
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
1000 g waterkippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
10 g verse peterselie, als afwerkingverse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
13 g
Energia
1137 kJ /
272 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nenhuma avaliação
Prei en Kaas Taart
1h 5min
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Nenhuma avaliação
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nenhuma avaliação
Vegan mayonaise
Nenhuma avaliação
Gevulde veggieslakken
45min
Appelmuffins
40min
Peren op Sinaasappelsiroop
Nenhuma avaliação
Cijfertaart
Nenhuma avaliação