Dispositivos e acessórios
Kabeljauwsoep met Spinazie
Preparação 10min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1192.6 mg
Proteína
31.2 g
Energia
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
26.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soep, puur genieten
4 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Nenhuma avaliação
Béarnaisesaus
Nenhuma avaliação
Peperkoek met Honing
Nenhuma avaliação
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nenhuma avaliação
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nenhuma avaliação
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Matzeballen
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nenhuma avaliação
Pierogi met vlees
1h
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nenhuma avaliação