Dispositivos e acessórios
Kabeljauwsoep met Spinazie
Preparação 10min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1192.6 mg
Proteína
31.2 g
Energia
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
26.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soep, puur genieten
4 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Oesterzwam Soep
Nenhuma avaliação
Vegan Sinaasappel Croissants
Nenhuma avaliação
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Nenhuma avaliação
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Mojito
5min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nenhuma avaliação
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Nenhuma avaliação
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min