
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 teentje knoflook
- 1 takje verse tijm
- 2 verse laurierbladeren
- 1 selderstengel in stukken
- 1 bos verse bladpeterselie
- 100 g prei in plakjes (1,5 cm)
- 150 g wortelen in plakjes (1,5 cm)
- 1 tl zout naar eigen smaak
- 1 tl gemalen witte peper naar eigen smaak
- 900 g water
- 1000 g kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)
- 500 g verse champignons in vieren of zessen gesneden
- 50 g boter
- 50 g bloem
- 100 g room, 35% vet
- 2 eierdooiers
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 454 kcal / 1892 kJ
- Proteína
- 34.8 g
- Gordura
- 30.7 g
- Hidratos de carbono
- 9.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Snelle Thaise kipcurry
40min
Bolognesesaus
1h 15min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13h
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Ovengebakken groentechips
Nenhuma avaliação
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Roergebakken champignons
55min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Kaas uilen
Nenhuma avaliação
Kip met 'mole verde' saus
Nenhuma avaliação
Zalm met venkel
40min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min