Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 teentje knoflook
- 1 takje verse tijm
- 2 verse laurierbladeren
- 1 selderstengel, in stukken
- 1 bos verse bladpeterselie
- 100 g prei, in plakjes (1,5 cm)
- 150 g wortelen, in plakjes (1,5 cm)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen witte peper, naar eigen smaak
- 900 g water
- 1000 g kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)
- 500 g verse champignons, in vieren of zessen gesneden
- 50 g boter
- 50 g bloem
- 100 g room, 35% vet
- 2 eierdooiers
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1892 kJ / 454 kcal
- Proteína
- 34.8 g
- Hidratos de carbono
- 9.7 g
- Gordura
- 30.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 godz. 10 min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Nessuna valutazione
Vegetarische pizza
Nessuna valutazione
Gekruide lamstaart
40 min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Dadel curry dip
5min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Nessuna valutazione
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nessuna valutazione
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Nessuna valutazione
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min
Butternut en gembersoep
35 min