Dispositivos e acessórios
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Preparação 10min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
19 g
Energia
1761 kJ /
421 kcal
Gordura
26 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Virgin passievrucht mojito
10min
Groente-Omeletten
30min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Nenhuma avaliação
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Cashew- en kokosmelk
10min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Vegan Lasagne met Linzen
Nenhuma avaliação
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Nenhuma avaliação
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min