Dispositivos e acessórios
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Preparação 10min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
19 g
Energia
1761 kJ /
421 kcal
Gordura
26 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Snackflix Board
Nenhuma avaliação
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Vanillevla met rabarber
50min
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Vegan pudding
15min
Aardappelpuree en merguez
Nenhuma avaliação
Cheesecake
1h 30min
Roggebrood
Nenhuma avaliação
Fruitnectar
10min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Nenhuma avaliação