Dispositivos e acessórios
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Preparação 10min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
19 g
Energia
1761 kJ /
421 kcal
Gordura
26 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Vegan Sinaasappel Croissants
Nenhuma avaliação
Crème pâtissière
15min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Tempé
48h
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nenhuma avaliação
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min