
Versões compatíveis
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter in kleine stukken
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 728 kcal / 3046 kJ
- Proteína
- 32.5 g
- Gordura
- 33 g
- Hidratos de carbono
- 71 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pruimenjam
Nenhuma avaliação
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Hongaarse champignonsoep
30min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Klassieke sabayon
15min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Peren in rode wijn
3h 20min
Cashew- en kokosmelk
10min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Nenhuma avaliação
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min