Versões compatíveis
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 3046 kJ / 728 kcal
- Proteína
- 32.5 g
- Hidratos de carbono
- 71 g
- Gordura
- 33 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Romige courgettensoep
25 min
Gefermenteerde rode uien
96 godz.
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Ananas zandkoekjes
Nenhuma avaliação
Boterhammen met spinazie pesto
1 godz. 55 min
Zalm met waterkerskorst
Nenhuma avaliação
Klassieke sabayon
15min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min