Versões compatíveis
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 3046 kJ / 728 kcal
- Proteína
- 32.5 g
- Hidratos de carbono
- 71 g
- Gordura
- 33 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Pompoen baba ganoush
35 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Nenhuma avaliação
Amandelbretzels
Nenhuma avaliação
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Loempia’s
55min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Halloween quiche
2h
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min