Dispositivos e acessórios
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Preparação 20min
Total 1h
2 porties
Ingredientes
Pastinaak en anijs puree
-
melk150 g
-
Pastis10 g
-
pastinaak in stukken350 g
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
-
zeetongfilet300 g
-
zout2 snuifjes
-
sjalotten75 g
-
granaatappels3
-
granaatappelsap100 g
-
halfgezouten boter in kleine stukken70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
32.5 g
Energia
3046 kJ /
728 kcal
Gordura
33 g
Hidratos de carbono
71 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Valentijn
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Knolselder parmigiana
1h 10min
Kleine aspergeflans
55min
Kippenbouillonpasta
45min
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Asperge-langoustine terrine
10h
Vegan mayonaise
Nenhuma avaliação
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min